Churavému tichu

Churavému tichu

Viděl jsem kopretinu
vrostlou do asfaltu...
Ne že by se tam
nedalo žít,
.
jen to dá sakra dřinu
obrůst cihly, maltu,
z prašného světa
po kapkach pít.
.
Někdy mě ráje minou
a to co zbude mi tu,
jakkoliv šedé,
zkouším mít rád.
.
Překvapen kopretinou,
přeju jí v duše skrytu,
ať se jí vede
s osudem rvát.

Autor TRlVlUS, 10.07.2023
Přečteno 81x
Tipy 12
Poslední tipující: Houslistka, Malá mořská víla, Kan, Sonador, Psavec, kozorožka, Žluťák, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí