Dvě části člověka

Dvě části člověka

Anotace: bydlí spolu, přesto je jedna vidět a druhá ne ...

Seděla na lavičce.
Sama, bez sebe.
Sedělo zde jen její tělo.
Jen pouhá část,
která tvořila ji celou.
Ta část,
které si lidé všímají.
Kterou silně pohrdají,
protože není dokonalá.
Není kopií ideálu.
Může za to snad?
NE!
Jenže to jen tak někdo nepochopí.
Proč se jí někdo nepodívá i na její druhou část,
která ji stejně tvoří jako ta první...?
Nikdo ji nevidí.

Nebo ji nechce vidět?...
Autor LuciAngel, 28.03.2007
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí