Nejsem tvá vysněná

Nejsem tvá vysněná

Anotace: Pro nikoho nikdy nebyla jsem

Nejsem tvá vysněná
Nikdy jsem nebyla
Jen zbytek
Z výprodeje

A s ulomeným křídlem

Jak andělsky ďábelské
Říkám si němě
Spálenou pustinu
Zanechal ve mě

Tvůj dotek

Jen drsnější
Někomu
Mohl by se zdát

Zmačkaný andílek
S touhou
Po rozkoši

V noci se zalyká
Nestačí lkát
Po tobě

Nejsem tva vysněná
A přesto
Tu jsi

Lepší vrabec
V hrsti
Než

Ztělesněná touha
Na střeše
Tak nedosažitelná

Tak každý večer
Uléháš dál
S tou jež
Není tva vysněná

A já se ptám
Byla a jsem
Pro někoho
Ta pravá vysněná ?
Autor Jajja, 13.07.2023
Přečteno 77x
Tipy 17
Poslední tipující: blues, Stanislav32, Kan, sarka, Psavec, Žluťák, zde.neck, Jan Kacíř, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané pocity

13.07.2023 11:23:09 | zde.neck

Hezky napsané. Přeji štěstí a správnou volbu.

13.07.2023 11:02:55 | Jan Kacíř

Byla.
Jednou se to dozvíš ;-)
***
Ať se Ti daří.

13.07.2023 10:27:20 | Fialový metal

Jsem s Tebou.Objímám.

13.07.2023 09:57:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí