A pak je jí krásně?

A pak je jí krásně?

Anotace: ~~~~~~~~

......................

~~~~~~~~
Můj děda byl kouzelník
z cylindru ledacos vykouzlil
prý pár kytic růží
králíka,holuba a nejeden šátek,
knihu vázanou v kůži
 
a  pár z kočičího 
zlata cingrlátek.
Tak máme cylindr
pár zvířátek z plyše
a seznam různého kouzlení,
ty do knihy vzpomínek
kouzelná babička napíše.
A sem tam něco asi pozmění.
Ale.....Pak už dědeček
z cylindru nekouzlil
přestalo se mu prý dařit,
tak s babičkou každý večer prožil.
A přemýšlí.
Kdo mi to moh asi zavařit?

Zavařit,pokazit,znemožnit
vždyť babička
chtěla jenom dědečka
doma mít.
A pak je jí krásně?
Jasně.

--------------------
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.07.2023
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Kompik, MatyhoZmaty, Penemue, Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí