Pomalu kráčím

Pomalu kráčím

Anotace: *

Pomalu kráčím podél tvých vlasů
v účesu ptačích hnízd se těším paprsky
které lámou se s větvemi a padají na hladinu
do tvé tiché krajiny a tvůj úsměv je tak nevinný

zasahuje až do budoucna kde mocná je gravitace

nutí mne se stále a znovu s láskou vracet
do nížin žívota plných a vlahých pastvin
kde je jen stín pod stromy hravé něžnosti

kde pohlazení větrů mezi prsty zachycené
chladí mé vášně a tvé višně na kopcích
nabízí se jak rajská zahrada ta známá záhada
Bermudského trojúhelníku co láká mořeplavce
a probouzí pradávné touhy savce pomatence

dál si jen pomalu kráčím podél tvých něžných slov
a na duši si střádám kamínky srdečních katastrof.
Autor Íá, 14.07.2023
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Kubíno, Kompik, šerý, mkinka, Amarylka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klasickém fortelu vybásněná. Jak pode mnou Amarylka, vyústění díla opravdu nápadité.
Líbí se mi to.

14.07.2023 18:32:21 | šerý

Děkuji.

14.07.2023 20:23:52 | Íá

Srdečných kataSTROF :)

14.07.2023 17:55:36 | Amarylka

Možná

14.07.2023 20:24:49 | Íá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí