Myslivecká

Myslivecká

Myslivci i myslivkyně
sledovali sysly v kině,
aby mohli sysly
poznat svými smysly.
.
S nejčistšími úmysly
vyrazili za sysly
a po celé vlasti
líčí fotopasti.
.
Každou z vás, mé myslivkyně
nabádal jsem: 'Mysli v kině!
Nenarazí na sysly
ta, co v kině nemyslí!'
.
Zpoza břehů říček
chechtá se jim sýček
a za bobří hrází
smíchy to s ním hází:
.
'No tak to je dobrý,
splést si sysly s bobry!'


Píseň: https://drive.google.com/file/d/1ObUF_LKv0tO7nI_iyRxg8-Fvf3ozFz1V/view

Autor TRlVlUS, 16.07.2023
Přečteno 109x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, šerý, Kan, kozorožka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí