Okurka se pomátla

Okurka se pomátla

Okurka se pomátla

 

Konečně se něco děje,

už se na nás rajče směje.

Košatí se salátek

začíná být dostatek.

Z rajčat máme prales velký,

nestačí jim ani opěrky.

Papriky kvetou jako divé

snad z nich něco taky zbyde.

Okurky vše vytunily,

stonky své tak posílily.

Nevím proč tak maxi moc,

že by za to koňský trus?

Na masopust nálož vznikla

my ji uklidili do skleníka.

Dneska koukám, vidím trojmo,

že by za to mohlo to koňské hovno?

 

 

Autor Marťas9, 18.07.2023
Přečteno 61x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Kubíno, Žluťák, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívám se ;-)
Vidím trojmo ?
Sjíždím dvojku ...
Hledám Znojmo.
***
Placaticím ... ať se daří.

18.07.2023 10:49:09 | Fialový metal

Děkuji moc. I zázraky se dějí. Jak se to říká.,, Čím blbší hospodář, tím lepší úroda. Měj se pěkně.

18.07.2023 12:53:36 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí