Po letech.

Po letech.

Jako děti, za ruce jsme se drželi,

a jak šel čas,

stali jsme se vůči sobě nesmělí,

stud byl v nás.

 

Vidím tě, dva krátké copánky s mašlí,

jako oheň vlasy.

Dnes, i když jsi jiná, přec tě ty vlasy krášlí;

proč klopíš řasy ?

 

Pojď, podej mi ruku, jako kdysi,

projdeme se spolu.

Chci, aby věděli všichni, čí jsi,

u koho sedáváš stolu.

Autor Kan, 18.07.2023
Přečteno 61x
Tipy 12
Poslední tipující: Tvbm, Marťas9, Marten, Psavec, Kubíno, Žluťák, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

18.07.2023 20:22:38 | mkinka

Děkuji za komentář. :-))

18.07.2023 21:39:56 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí