Kdysi hodně hodně dávno

Kdysi hodně hodně dávno

Kdysi hodně hodně dávno
na temné straně světa
uvězněn ve starých kyvadlových hodinách
žil jeden malý nemocný ptáček...

Žil tam už tak strašně moc dlouho
že zapomněl kdo je a kdo ho vlastně uvěznil

A tak se naučil žít ve tmě
křídly tloukl do kovových součástek hodin
a snažil se osvobodit

Až pak jednou...
Autor Duhová Rybička, 21.07.2023
Přečteno 143x
Tipy 24
Poslední tipující: kozorožka, Jeněcovevzduchukrásného, o3_gambit, jarynn, Imaginant, jort1, Stanislav32, Sonador, jitoush, Lumír, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už nebyl důvod měřit čas...

21.07.2023 17:34:29 | Sonador

..."Až pak jednou"....to zní nadějně.....Ji.

21.07.2023 10:34:53 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí