Samota.

Samota.

Anotace: Jen jsem se pokusil vyjádřit pocity osamělých.

Já volám, však v ústech hořko mám,

v oči, slzy bolu derou se mi.

Já volám, jen proto, že jsem sám,

jen proto, že smutno je mi.

 

Slunce vychází, s kým o ně podělím se,

úsměvem, kdo mě obdaří ?

Měsíc se zrcadlí na mokré římse,

čekám, kdy hvězdy se rozzáří.

 

Ať volám, jak volám, ozvěna neodpoví,

vítr mé volání vzal a letí s ním pryč.

Městem jdu sám, nikdo mě neosloví,

ve váze, jako já, uvadá petrklíč.

Autor Kan, 21.07.2023
Přečteno 64x
Tipy 14
Poslední tipující: Tvbm, Dreamy, Fialový metal, Marten, Psavec, Marry31, Žluťák, Sonador, marketkova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí