Tunel

Tunel

Anotace: .

 

Pod tunelem na Žižkov
Dvě ztracené děti
Se stařeckou tváří.
Spokojeně vdechují své dva gramy

životní motivace.

 

Stovkou dlaní broušená lavička.
Dřevo vyhlazené do vysokého lesku.
Těmi zasněnými poustevníky
Těmi zlomenými požitkáři.
Ti všichni umí zpomalit čas.
Počítala jsem to a
Jejich minuta
Je můj půlrok.

 

Tak vlastně nevím, kdo z nás přežije dýl.

 

 

Autor Megan, 26.07.2023
Přečteno 66x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Marťas9, Jan Kacíř, zde.neck, šerý, Fialový metal, Sonador, Psavec, IkkarisKa, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu parádní.

12.09.2023 16:38:07 | Koala

Vítečně, Megan. Líbí se mi to*

27.07.2023 00:32:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí