Vyvoněná balada

Vyvoněná balada

Sudičky, tak trochu jiné,
vymetly tři sklepy vinné.
.
Princezně přiřkly pak do vínku
obrovitánskou chuť po vínku.
.
Té třetí, co byla střízlivá,
věštba však byla dost jízlivá.
.
'Jednou okusíš psího vínka
a budeš páchnout jak psí hovínka.'
.
A jak v království léta plynula,
čeleď v podhradí smradem hynula.
.
Jednou však na bílém koni
přijel princ, co krásně voní.
.
Vytáhl kouzelné vodičky
a zrušil kletbu zlé sudičky.
.
A tak je princezna zas jako květ,
jen račte pohlédnout či přivonět.
.
Jenom ta svatba se nějak nekonala.
Princezna nesnesla metrosexuála.
.
Raději zmizela na bujném oři
s princem, co zaváněl jak statní tchoři.
Autor TRlVlUS, 27.07.2023
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Kan, Malá mořská víla, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po ránu ještě v posteli
balada navodí veselí.
Suchého mám půl roku
k snídani kaši z obroku.
Hubená už jako lunt
od vína... zbyl mi jen špunt! ;)
Chichichi
P.S. vnoučata musejí být nadšená :)

27.07.2023 07:46:30 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí