TV a Liter

TV a Liter

Anotace: ... --- ...

Bezduché zábavné pořady nebaví
v ostatních jenom zlo a samé bezpráví
dokument předvádí zas lži a podvody
zprávy pak ubohé politické výplody

Ve sportu skandály korupce chlastání
a přesto k šílení fanoušky dohání
vyznat se opravdu je dosti nesnadné
útěchou může být: zas to ňák dopadne

Pak stačí jen otázka jedna
k čemu nám vlastně je bedna
to mě potom čerti berú
svůj kanál mám na Literu
Autor Heron, 28.03.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bingo!!! :-D

11.06.2007 00:10:00 | Judita

Jo, tenhle modrý kanál mám taky moc ráda:-))

29.03.2007 00:08:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí