Vlaková realita

Vlaková realita

Život se míhá za okny vlaku

Zůstávám jen v pozici diváka

Nad námi kupí se hejno mraků

Lehko se měnit z učitele na žáka

 

Dívám se přes sklo, hledám kde začít

Ten svět tam venku jiným zdá se být

Cítím, že tomu tempu nezvládám stačit 

To co tu bylo, už nemohu teď mít

 

Na každé stanici mění se tváře 

Ani ten okolní svět už nepoznávám 

Ke všemu potřebuji číst si komentáře

A přesto žádné odpovědi nedostavám

 

Možná jsem já ten, kdo se mění

Nebo jsem nasedl do špatného vlaku

Nepobírám všechno to okolní dění

Nemohu čelit všemu tomu tlaku

 

Běžím až na konec, do posledního vagónu 

Přes zadní dveře sleduji cestu za námi

Už nikdo nestojí na posledním perónu

Tma se teď rozprostřela nad našimi hlavami

 

To jen že vjeli jsme do temného tunelu 

Dveřmi se dívám, jak světlo za námi mizí

Prohlížím si slova na blyštivém panelu

Za tunelem začíná už země cizí

Autor fisus, 29.07.2023
Přečteno 78x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí