Němá dívka

Němá dívka

Nádherná dívka mi zkřížila cestu,
vrazila do mě a změnila směr,
prý jí snad ale výsledek omluví,
neb tato dívka nikdy nemluví.

Změnila směr a dala mi cíle,
ty které chyběli na mojí pěšině,
a snad bych měl mít pochopení,
pro její důvěru v oněmění.

Kráčíme spolu a nevím jak daleko,
zda se mnou zůstane, nebo se ztratí,
však kroky v tichosti nějak si rozumí,
takhle hlas asi mluvit neumí.

Nádherná dívka mi zkřížila cestu,
chvíli je prokletí, chvíli jak sen,
chvíli jí rozumím, chvíli je cizí,
jak němota přichází a zase mizí.
Autor Křemen, 01.08.2023
Přečteno 58x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, zde.neck, Psavec, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

02.08.2023 00:12:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí