Nasal drops

Nasal drops

Přiběh mops,
nasál drops.
.
Přitom na ty dropsy
přímo psali:
kdyby někdy mopsi
přimopsali
.
a nasáli dropsy
do čenichu,
nabobtnaj jim pro psy
dropsy v břichu.
.
Není radno mopsem
tyhle dropsy nasát.
Pšoukne. Hop tam, hop sem,
odvane jak pasát.

Autor TRlVlUS, 02.08.2023
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: zde.neck, IkkarisKa, Sonador, Psavec, Kan, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí