Opera

Opera

Anotace: romantická

OPERA

Brodím se po kotníky nocí,
nahá duše ve tvé moci...
před zrcadlem skrývání,
obraz, co hrůzu nahání.

Vláčím se po kolena ve tmě,
nepouštěj mě, drž mě pevně,
kolem pasu tlusté lano
marné touhy říci ano.

A za branami divadla
je slyšet tikot kyvadla,
pak do tmy slabé zpívání,
tajnosnubné čekání
divadelních kukátek
na opery začátek.
Autor Stepa, 28.03.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí