Nikdy

Nikdy

Anotace: nevím jak tohle vysvětlit,ale myslím že pochopíte jak to bylo myšleno...

Nikdy neříkej nikdy
a já to slovo vyslovila
a nevěděla,co se mi může stát
když slovo NIKDY změní se na POŘÁD.
Nikdy neříkej nikdy
já ho řekla a tím se zahanbila
jelikož jsem se nedokázala držet svého slova
a tak teď můžu začínat znova.
Nikdy neřikej nikdy
ale já věřila že někdy je to na místě
a nikdo nechápal že zrovna já...
i já jsem byla sama sebou zklamaná.
Nikdy neříkej nikdy
to je teď moje motto
přesto že slovu NIKDY neuvěřím znovu?
I když...někdy možná,když nevěřím už tomu slovu...
Autor mosquito, 28.03.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné, děsně jsem se do toho začetla.. vážně svělé

29.03.2007 18:40:00 | Gabika

zvláštní a výstižné...moc pěkné...jinak děkuju :-)

29.03.2007 13:30:00 | Katka Z

Nádherné...Co víc říct?

29.03.2007 08:21:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí