Tečka

Tečka

Nejmenší z pírek havraních
pomalu otrhám
až na poslední pápěří.
.
Pak tenkou snítku trávy
co ještě leží na botníku
po našem výletu.
.
Nakonec přidám tvojí řasu
co průvan neodnesl
a zbyla pod polštářem.
.
Svážu to do štětce,
namočím jeho špičku
do mé rány, co se nehojí
.
a potom udělám
poslední
tečku
.

Autor TRlVlUS, 05.08.2023
Přečteno 78x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Kan, Sonador, Ophelia81, BArBArKO, kozorožka, šerý, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí