Noční

Noční

Anotace: Troška reality

Je noc a tma už zahalila
můj pokoj do šera noci
Já stále ležím a přemýšlím
a na papír slova
co vstupují zas a znova
na mysl mi zapisuji by tu byla
komukoliv ku pomoci

Tužka klouže po papíru
a lampa promítá stín mé ruky
na bílou stěnu a na míru
kolem se nic nemění …

Ach kde jsou ty kroky
co budily mě v domnění
že cos jiného ke mně přichází
by pomohlo mi z nesnází …

Ty už dávno odešly
Autor pax.deora, 29.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.. :)

29.03.2007 19:59:00 | Roger

Když si tam hodíš čárku, tak i na tebe, pokud seš s malým ;)

29.03.2007 00:33:00 | pax.deora

pěkná...stín se promítá na stěnu a na mě?(Míra):-))

29.03.2007 00:15:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí