Plameny

Plameny

Bolestná ztráta i potěšení

Milovaná rodina a přátelé…

Ta bolest, kdy čas vrátit nelze

To potěšení, že jsou pryč

Ta bolest, když si je ztratil

To potěšení z ničeho

Ta bolest srdce láme na kousíčky

Moji duši zachvátila temnota

Vidím ji na konci tunelu

Vlastně je tam plamínek

Jdu blíž

Nad plamínkem je cosi lesklého

Jdu blíž

Je to kotel

Jdu blíž

V něm odraz

V odraze já

A dům hořící v plamenech

Já držím kanystr

A v druhé ruce zapalovač

Vše se proměnilo v popel

Autor Prokletý Básník, 05.08.2023
Přečteno 82x
Tipy 7
Poslední tipující: Kikinka_UwU, MatyhoZmaty, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí