Džbánek

Džbánek

Tak dlouho chodila
se džbánkem pro vodu,
až se jí ten džbánek
ocitl bez uší.
.
Po mně ho hodila
s rozběhem se schodů.
Jak skončil románek,
každý dnes vytuší.
.
Věřím, že nejsou zlí
ti, co nás zkoušejí,
však než mít jednou zlost,
poslyšte říkanku.
.
Jestli vás okouzlí
erupce z Pompejí,
tak jí svou náklonnost
nenoste ve džbánku.

Autor TRlVlUS, 06.08.2023
Přečteno 83x
Tipy 10
Poslední tipující: narra peregrini, Kan, Psavec, IronDodo, kozorožka, BArBArKO, Marťas9, Annie Tauer Jackson, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí