NA BÁLE

NA BÁLE

Anotace: Přestože už máme po plesové sezóně, jistě bychom si rádi zatančili znovu

Mojí starý na bále,
roztrhly se korále.
Nejdřív sjely pod pupík
a pak ještě pod kotník,
pak rozjely se po sále,
byly všude normálně.
Každý kdo v tu chvíli tančil,
jako by se náhle zkančil.
Jeden pán ňák zavrávoral,
krůčky tance zřejmě zvoral.
Ženská co se tomu směje,
jako hruška padá jéje.
To je tak,
když jeden do druhého klidně vrazí,
pak se všichni dohromady srazí.
A pak facka a flaška a židle a stóly,
Jánošík jde do hospódy,
k tomu vede chasú sebó,
rozbijú vše na co přídó.
A tak bylo po bále
mojí starý korále,
byly prej až po babičce,
roztrhli se a jsou v čudu.
Autor BArBArKO, 08.08.2023
Přečteno 66x
Tipy 13
Poslední tipující: Edina Elwes, Alala, Amarylka, Jiří I.Zahradník, kozorožka, IronDodo, Psavec, Fialový metal, Žluťák, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D

08.08.2023 09:25:39 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí