Životopis

Životopis

Anotace: ...

Jsem čtvrtým znamením zodiaku
živočichem s páteří
a břichem emocí
Jsem zvětšeninou miniaturní
fotky Annie Leibovitz
vzpomínka v rámu "navěky"

Jsem svědomím kulatého stolu
u kterého jsem už tolikrát
umřela a opět se narodila
pro cestu jež je cílem

Jsem matkou dětí z lásky
krkem a jistotou své přirozenosti
kamarádkou vlastní minulosti
dcerou neděle
sestrou souznění

Jsem otiskem pevné skály
oddaná tichosti pokory
nadpozemských zázraků
Jsem zticha když mám mluvit
a mluvím když mám mlčet
vždycky obráceně...
Učím se krotit netrpělivost
a nezkrotnost
bez popření sama sebe

Jsem oblečená nahota
Neherec své dvojrole

Jsem perem
co píše své žití
snad čitelným rukopisem...
Autor Alci, 08.08.2023
Přečteno 91x
Tipy 12
Poslední tipující: kozorožka, jort1, Marten, BArBArKO, IronDodo, šerý, Psavec, Fialový metal, mkinka, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je hezký...když víš, kým seš...;-)zajímavě psaný..

08.08.2023 17:00:28 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí