Svět básní I.

Svět básní I.

Anotace: ...

Svůj svět básní před Tebou zavírám,

o mých básních nerad slyšíš,

jenže ty nevíš, že do Světa básní ráda utíkám

 

Pro mě Svět básní mnohé znamená,

v něm se raději ukrývám

Je to můj uzavřený svět,

kam skoro nikoho nepouštím

 

Když mi tužka po papíře jezdí,

nekonečné verše píše,

zastavit se dá jen stěží,

pak je k nezastavení

 

V hlavě se mi nové básně rodí,

nikdo mě však nezastaví

Občas mi to nezní

a rytmus správný mi schází

Ve Světě básní se ztrácím,

cestu z něho ven nalézám

 

Ve světě básní své emoce a city zamykám,

málokomu je odmykám

Klíč do Světa básní je v bezpečném úkrytu,

kde ho nikdo nenajde

 

Svět básní je jako nekonečné moře,

kam všechny mé emoce odplouvají

Autor Misha, 08.08.2023
Přečteno 56x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Jiří I.Zahradník, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí