"X"

"X"

zaslepenost druhých, 

schováni jen v pravdě své. 

Uši, oči,  city,

pak mají zavřené.

 

Dokola, jak gramofon pravdu "melou" svou.

Hledají špínu,  až v ní sami utonou. 

 

A přeci dříve byly

Jak listí a strom.

Zářící byly blesky 

a k blesku patří hrom.

 

Výbuchy, ničení a trucovitost vzteku

že není po jejich, otráví i života řeku. 

 

Hloupí v hněvu 

zaslepeni sebou

City nejde vlastnit,

ni lidi samo s sebou.

 

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 08.08.2023
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: kozorožka, narra peregrini, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí