Lidé netuší

Lidé netuší

Anotace: ...snad je to bez chyb

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
slyším jak ve mě řve
jak strašně křičí
mě srdce to rve
celého mě to ničí
hlavou se mi honí
vzpomínky na časy
na časy plné krásy
jen že v tom zvony zvoní
je konec
lidé budou trpět
budou vědět
kdo přeci jenom jsem
právě tento den
usnul jsem
vě mě se vzbouzí
člověk co nemá nouzi
o způsoby ubližování
každé jeho tažení
znamená utrpení
já usínám
sbohem světu dávám
cítím jak po srdci krev mi stéka
je to řeka
co mě vede do záhuby
co zničí moji duši
a já to tuším
ale stejně jdu
udělal jsem moc chyb
ale věřím že tohle je správné
to špatné
bylo to
že jsem věřil
že jsem se svěřil
že jsem neudeřil
že jsem miloval
kéž bych tohle nikdy neudělal
teď bych života nelitoval
a byl tu zpokojeně dál
každý je lží prorostlý
vidím ty listy
a na nich slova pravdy
jen na okrak koukají
lidé je schovávají
aby ostatní pravdu neznali
tady je špína
svět je hnus
život je hnus
tak proč proč proč
tak to zkus
a snaž se být dobrým
jo jasně vím
ty raději zlím
když lidé se k tobě chovají
bez ucty
ty chovej se také
je mi špatně
budete trpět
a já to vím
na světě smrdět
moc dobře vědět
že slova co jsem pověděl
se vyplnila
a pak příjde ta síla
která jedním mávnutím všechno zničí
už ve mě nekřičí
našel jsem svůj úděl
já jsem ta síla
co jednou poví
je konec
a on bude
vzpomeňte si na mě
jednou se vrátím
a pak s úsměvem
zatočím ze světem
ločím se s vámi
loučím se prozatím
něco vám prozradím
je konec
Autor Mirusek, 29.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je perfektní a dle tvých slov ti v srdci sídlí temnota.Vítej bratře.

29.03.2007 09:47:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí