Li monáda

Li monáda

Je tichou pravdou,
že měl-li kdo nás kdy rád,
navždy nám vtiskl
světlo jinu
doprostřed jangu.
.
Je tichou pravdou,
ze měli-li jsme koho kdy rádi,
navždy jsme sobě vtiskli
světlo jangu
doprostřed jinu.
.
Pak pilíře obou světel
ze srdcí nám stoupají
nad čas a prostor.
.
A tam,
kam zlé už nedosáhne,
se propojí.
.
.
Tam s dechem vystoupej,
ať spatříš chyby minulosti,
co zraňují přítomnost.
.
A v soucitu k druhým...
v soucitu k sobě...
.
pochopíš,
poděkuješ,
odpustíš,
uzdravíš.
.
Usni dvakrát,
jednou se vzbuď.
.
Provedu tě.

Autor TRlVlUS, 11.08.2023
Přečteno 91x
Tipy 12
Poslední tipující: Now, Kan, cappuccinogirl, RadekČ, Sonador, IkkarisKa, kozorožka, šerý, Bufik, Anfádis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Propojenost vnímáni života. Kdy z té jednoduché pravdy tvoříme podivuhodné spletitosti temných chodeb? :)

11.08.2023 20:44:27 | Now

Když v sobě přestaneme mít dost světla.

11.08.2023 21:51:03 | TRlVlUS

ano...

11.08.2023 10:16:19 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí