proč nechci

proč nechci

Anotace: tak to je

nechci ti ublížit
ale musím
nechci umřít
ale musím
nechci tě stratit
ale musím
nechci jít
ale musím
nechci tě zklamat
ale musím
Miluji tě
miluji tě
miluji tě
a ty to víš
tak proč zrovna já???
proč já jsem tím co zemře
proč já zavřu dveře
dveře zpět na svět
proč jsem to já
koho tohle potkalo
proč jsem to já
kdo ublíží
proč toď otázka
na kterou málo kdo odpoví
už je to hold tak
né jinak
no ale už vím
kým jsem
člověkem
né bytosti
toho už mám dosti
loučím se
ahoj
nebo raději
s bohem
na vždy
Autor Mirusek, 29.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsaná hrozně od srdíčka nádhera

29.03.2007 18:54:00 | Mispul

Krásná báseň, máš mnoho otázek, však odpovědi schází.Pak tedy sbohem.

29.03.2007 11:08:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí