Jen je posbírat

Jen je posbírat

Anotace: ...

Všude chodím stále jak se mi zlíbí
Vlasy v tenzi a Hollywood za rameny
Pro tebe jdu ale pozdě
Bořím co mi přijde co cesty
Protože to jsem já
A u toho tě budu chtít
I když jsem tě dnes nestihla
I tak si budu aspoň přát, aby spadla hvězda

Vlastně jsme stejný
Pořád, stárnou nám jen džíny
Punk a city rozházený okolo
Jen je posbírat
Jenže to bychom pak byli celý
A to nechcem
A tak si ani nenapíšem

Teda spíš ty mně
Já jsem pořád rozházená
Autor Lexisa, 19.08.2023
Přečteno 59x
Tipy 2
Poslední tipující: Penemue, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí