Schíza

Schíza

Prázdný řádek plný slov

Bez oběti není lov

Cesta, co dovede tě na scestí

Peníze ti nepřinesou štěstí 

 

Pravda, co nám nikdy nelže

Má ruka, co vždycky selže

Srdce, co nenalézá odvahu

Proč neocenit pouhou snahu

 

Tma ozářená jasným světlem

Anděl, co prochází si peklem

Křik, co nikdo neslyší

Pláč, co nikdo nevidí

 

Všechny tyhle pocity 

Jsou v mé hlavě zaryty

Už nevim, kde začíná

Sen a končí realita.

Autor fisus, 19.08.2023
Přečteno 56x
Tipy 8
Poslední tipující: Alala, mkinka, Anfádis, Žluťák, IronDodo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přiletěl pták a zeptal se,
jaký jsi
a prosil,
ať mu dáš smutné pocity.
Aby je střežil
a vrátil čisté zpátky
ba naplnil je štěstím bez obálky.
Jsi slovo,
co dává a nebere.
Ptáček letí a vše dobré věnuje.

19.08.2023 19:56:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí