Otázky

Otázky

Ptám se svého vlastního stínu,
co jsem vlastně zač,
než můj rov změní se v hlínu,
byl a nebo nebyl dobrý hráč.

Ptám se blyštivých hvězd,
kam vedou mě mé kroky,
zda zavede mě ona z cest,
tam kam mířím již roky.

Ptám se v lese starých stromů,
nastal-li již můj čas,
vrátit zpět se k sobě domů,
kde rád bych slyšel její hlas.

Ptám se a tisíce slyším hlasů,
ale odpovědi mi však schází,
mám či nemám hledat krásu,
kde zbylo jen pár něžných frází.

Autor Jdarks, 19.08.2023
Přečteno 57x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Jeněcovevzduchukrásného, Marťas9, RadekČ, IronDodo, Ophelia81, Anfádis, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí