MÍČEK

MÍČEK

Anotace: Tento pseudo song jsem složil na nedávném pingpongovém turnaji ...pokud by pingpongovému žargónu někdo nerozuměl, rád jej vysvětlím ... :) !

 

Obnažený Zubní Krček → MÍČEK

Sloka1

Dostavím se, je prázdná tribuna
Neurážím se, versus primadona.
Co na tom, směle osahám si míček.
Co na tom, že dělí nás hodně příček.
Neřeším žebříček, nemám co ztratit.
Bavím se, vím, co na něj bude platit.
Kurz hovoří jasně, jsem to ale čtverák!
Ego favority poráží. Que sera, sera ...

REFRÉN
Jeden by furt smečoval (hrej!)
věřil ambicím, život prokaučoval!
Nervy stranou, máš podání (hrej!)
Vždyť je to hra, buď spontánní!

Sloka 2
Kdo tvrdí že, šachy nejsou sport.
Lže si do kapsy, sporty šachy jsou.
Občas falšuje, občas sbírá míčky.
Furt si stěžuje, tak si dones svíčky!
Čtu hru jako knížky, jde to hravě!
Zahoď šablonu, vše máš v hlavě!
Remíza! Pat! Sudí kontroluje skóre.
Matchball? Fakt? Zázrak na stole!

REFRÉN
Jeden by furt smečoval (hrej!)
věřil ambicím, život prokaučoval!
Nervy stranou, máš podání (hrej!)
Vždyť je to hra, buď spontánní!

Sloka 3
Jsem znám jako postrach okruhu,
dávám kanáry, předem kalkuluju.
Chop sem, chop tam, klamu tělem.
Co se stalo, že teču z outsiderem?
Z ambicí už ušil jsem si kazajku.
Užiju lsti a time outem ho rozhodím.
Mělo ty být jednoduchý jako haiku.
Není! Prase! Vzteky pálku zahodím!

REFRÉN
Jeden by furt smečoval (hrej!)
věřil ambicím, život prokaučoval.
Nervy stranou, máš podání (hrej!)
Vždyť je to hra, buď spontánní!

Autor MatyhoZmaty, 21.08.2023
Přečteno 84x
Tipy 9
Poslední tipující: Alala, cappuccinogirl, Žluťák, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky kolego! ;)

14.09.2023 08:12:02 | MatyhoZmaty

Tak snad byly i nějaké ty skalpy. Pozdrav od pinkálisty z „ okresu “.

13.09.2023 21:35:17 | Václav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí