Mámino náručí

Mámino náručí

Mámo,
konečně za sebou máme ten pubertální svět,
je na čase se do dál rozletět.
Tolik lásek a zklamání,
což mi hrůzu nahání.
Obavy, že budu sám
kde, kde jen někoho poznám??
-
-
Neboj se synu můj,
jsem s tebou stůj, co stůj.
Vím, že nemáš lehké období
a chtěl bys své pohodlí,
Ale zkus tomu dát čas
a do jiných vod se podívat.
Vychovala jsem z tebe gentlemana,
kterého chce každá chytrá žena.
Na kráse nepostrádáš
a svým hlasem city ovládáš.
Oči krásné jak lískové oříšky,
neboj se, neboj, přijdou lepší zítřky…
-
-
Mámo, už je to několik dní,
kdys tušila, že přijde naděje,
naděje jenž tkví v ní,
snad se mé srdce poměje.
-
-
Neboj se synu,
neměj strach,
věř mi, že ničeho, nebudeš litovat.
Každá zkouška v našem životě,
přispívá naší dobrotě.
Tuším, že píšou se tvé dějiny,
které budeš pročítat celé hodiny.
Cítím, že změní se ti svět,
když přijde ta krásná zpráva,
že z ní bude máma!!!
Autor diciassette, 21.08.2023
Přečteno 70x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Žluťák, Fialový metal, Marťas9
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma je opravdu ze života a napsané jasně a srozumitelně

21.08.2023 14:54:04 | Admirál

Děkuji moc! :)

22.08.2023 09:56:53 | diciassette

Maminky nikdy nelžou!
Jenom občas nosí růžové brýle!:)
Pěkný!

21.08.2023 07:43:17 | Žluťák

Přesně tak! :D
Děkuji.

22.08.2023 09:57:16 | diciassette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí