Tvé jméno

Tvé jméno

Anotace: třebaže zbytečně to Tvoje mi v srdci uvízlo navěky

Na pokraji svého bytí bolest předám deníku..

Tvoje jméno marně hledám ve stálém lásky ceníku..

Psala jsem ho vlastní krví,kreslila prstem do písku..

Inzerátem posílala v titulní strany novinových výtisků..

Šeptala ho v jednom kuse,dlátem ryla do kamene..

Nezažil prý pravou lásku ten,kdo na ni zapomene..

Nepoznala jsem snad noci,kdy o Tobě by se mi nezdálo....
Vepsala jsem si Tvé jméno do srdce,a tam bude nastálo...
Autor Michelll, 29.03.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je fakt pěkná

10.04.2007 20:36:00 | Jsem ten kdo jsem

Tahle se ti povedla pěkné vyznání... takové originální mi příjde ,,,

10.04.2007 19:07:00 | Chonglee

Krásná, procítěná.

30.03.2007 09:12:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí