Pivo, zlatý mok

Pivo, zlatý mok

Anotace: pro všechny, kteří mají rádi pivo...

Pivo, zlatavý mok, veselí a radost rozesílá,

svou chutí a vůní nás vždycky potěšíš

Vychlazené pěnivé pohárky plné radosti,

do našich životů nezapomenutelné zážitky posíláš

 

První doušek na jazyku se rozpouští,

naše hrdlo chladí a smysly probouzí

Pivo, ty umíš povzbudit naši společnost,

stáváme se blíž a zážitky sdílíme naplno

 

Pivo, zpěv a smích se s Tebou rozlévá,

ztrácíme se v radosti a zapomínáme na starosti

Naše srdce se otevírá kamarádství a radosti,

slavíme život s každým dalším douškem

 

Pivo je symbolem oslav a společenského života,

jsme Ti vděční za tu radost, kterou nám přinášíš

Vychutnáváme si Tvou různorodost a chuťové tóny,

 těšíme se na každou novou degustaci

 

Pivo, děkujeme Ti za ty vzpomínky a zážitky,

které jsme společně prožili s našimi blízkými

Budeme si Tě vždycky vážit a slavit tvou existenci,

ať je to na oslavách nebo jen při posezení s přáteli

 

Pivo, zlatavý nápoji, dáváš nám radost a veselí,

ať jsou to piva lehká nebo silná, chutnáme je s vášní

Díky Tobě se naše společnost stává jedinečnou,

vychutnáváme si život s každým douškem, který přijde

 

Autor Misha, 21.08.2023
Přečteno 109x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, IronDodo, Stanislav32, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pivo mám velmi rád.Jako asi desetiletý, když nebyl nikdo doma, jsem si jedno otevřel. Vůbec mi nechutnalo a řekl jsem si, co na něm ty chlapi vidí.:-)
Pivo také dokáže rozvrátit mnoho rodin, to však je již jiný pohled na pivo. Standa

21.08.2023 19:36:48 | Stanislav32

taky mám ráda pivo, připomněl jsi mi mého synovce, protože měl období, že nesměl vidět pivo:-)
pivo dokáže mnoho věcí, ale jak říkáš, to už je jiný pohled na pivo, Míša

21.08.2023 19:46:33 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí