Hledání

Hledání

Ze zlého snu probudím se

Chvíli tápu v realitě

Pak na postel posadím se

Už jsem zase v ulitě

 

V mojí hlavě myšlenek sto

Co nikdy jsem nepověděl

Zapomněl jsem už i to

Co jsem nikdy nevěděl

 

Dávno tomu, co má mysl

Byla stále veselá

Teď jen ve všem hledám smysl

Proč dělat, co se nedělá

 

Mám pocit, že na začátek

Vracím se snad každý den

Život zas mi váže šátek

Ať nevidím ten svůj sen

 

Proč bych měl se snažit více

Když už se mi nedaří

Plány zhasly jako svíce

V temnotě nic nezáří 

Autor fisus, 23.08.2023
Přečteno 59x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, kozorožka, mkinka, IronDodo, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi upřímnost textu. Odraz života a interpretace zní velice dobře.
Je to Tvoje a má to Tvé já a to je moc dobře. Chválím. Přeji hezký zbytek dne.

23.08.2023 18:41:15 | mkinka

Ty víš, jak napsat hezký komentář a já si toho moc vážím. Děkuji ti :-)

25.08.2023 01:32:54 | fisus

Rádo se děje, fisusi.

25.08.2023 10:23:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí