Něco... a nic

Něco... a nic

Anotace: Nekdy je proste celej svet proti vam a vy mate tendenci udelat neco, aby si vas ten svet vsiml... prosim komentare

Já křičím do celého světa
„tak mě sakra nechte být!“
Je to však jen pouhá věta,
ale já s tím chci tak žít.

Jenže mě ostatní nechápou,
oni mají důvod žít.
Oni mezi světy netápou,
oni můžou snít - nejen bdít.

Tak doufám, že vám stačí jen ta věta,
nevím, co k tomu ještě říct.
Vykřičím to do celého světa
a pak se chci svého těla zříct.

Proto beru žiletku do dlaní,
lehce zařezávám do kůže,
ten pocit mi adrenalin do těla nahání,
tohle už zastavit nikdo nemůže.

Krev po těle dolů mi kane,
přede mnou stojí hořící svíčka,
její plamen tak krásně plane,
já navždy už zavírám víčka...

Je to tak krásné být ve stavu beztíže,
i ta svíčka jak život dohoří,
kolem mně nejsou už žádné potíže,
všechny hráze se jednou proboří.
Autor qpal, 29.03.2007
Přečteno 251x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí