Soumrak

Soumrak

 

soumrak svou niť navléká

v dálce slyším dětský křik

na balkóně štěkat sousedovy psy

v nemocnici právě někdo umírá

já zpívám svou píseň do šera

někdo píše krví vzkaz

na zeď z mramoru

někdo zradil a teď čeká

na dohru

ty se na mě díváš tesknýma očima

už nejsem malá

stojím před tebou nahá

a čekám až Amor

zabodne mi šíp.do těla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Sára Černá, 28.08.2023
Přečteno 86x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, MatyhoZmaty, Bufik, IronDodo, Marťas9, RadekČ, cappuccinogirl, mkinka, Psavec, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silný text s nádechem bolesti. Objímám.

03.09.2023 11:48:46 | mkinka

Jistě už natahuje tětivu!

29.08.2023 17:29:16 | MatyhoZmaty

lidský osudy jsou...různý... co čeká Amora???

28.08.2023 14:36:36 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí