Běs

Běs

To je děs, zahradou proběhl běs, jakéhokoliv studu bez.
Utíkal směrem na les, na zahradu mi bez dovolení vlez',
budu to řešit právníka přes, možná ještě odpoledne dnes.

Čur*k slepice mi vejce pořád nesnes', večer musim na ples,
oblek pochc*l mi pes, na umytí mám tu leda dřez, aby čert tu mrd*u čokla odnes'.
Snad k*nda běs po zahradě lejno neroznes', bych asi hodil si už oběs.
Autor pilgrimeceknu, 28.08.2023
Přečteno 137x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je vidět, že v tý druhý sloce už ses teda doopravdy nas..l :-)

28.08.2023 20:26:09 | cappuccinogirl

To je teda děs!

28.08.2023 19:33:23 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí