Svět básní II.

Svět básní II.

Anotace: ...

V básních útočiště nacházím, kde mohu být sama sebou,

svůj vnitřní svět do slov a veršů zavírám

Tam své emoce a pocity bez obav vyjádřím,

že budou nepochopeny a ztraceny

 

Básně jsou mé útočiště, mé tajné místo,

kde mohu být upřímná a svobodná jako pták v letu

Slova mému srdci hlasem se stávají,

ve verších se volně a krásně rozplývají

 

 

Básně jsou mým pohledem, mým světlem,

kde se mé nitro volně a bezpečně pohybuje

Tam světy plné fantazie a snu vytvářím,

své emoce do nich bez obav schovávám

 

Básně jsou mé útočiště, mé svatyně,

kde pravdivá a autentická bez jakékoli zábrany mohu být

Tak do světa básní utíkám,

své emoce do nich ukryvám

 

Tam klid a svobodu nacházím,

 kterou mi život někdy odepírá

Autor Misha, 29.08.2023
Přečteno 73x
Tipy 9
Poslední tipující: Anfádis, Psavec, IronDodo, zde.neck, kozorožka, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Misho, hezky jsi zahrála etudu o svobodě. Zdravím.

04.09.2023 07:00:26 | Matahaja

děkuji ti moc, jsem ráda, že jsi se u mne zastavil, těší mě, že se líbí

Též tě zdravím:-)

04.09.2023 19:41:19 | Misha

Nádherný Míšo:-)

29.08.2023 17:47:40 | cappuccinogirl

děkujj Ti vřele, za komentář:-)

29.08.2023 19:41:46 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí