Růže stolístka

Růže stolístka

Anotace: Kde se vzala, tu se vzala, najednou se darem stala... ráda bych za ní poděkovala.

Byl to den pro mne trochu zvláštní,
měl nádech touhy, příchuť básní,
tak jsem mezi vás zabloudila,
duši do dlaní vám položila.

Nečekala tak vzácný dar,
co pro ni každý z vás přichystal.
Je to jak v pohádce, zdá se, že může
v člověčích dlaních rozkvétat růže...

Jako by za každou srdečnou větu
vyrostl lísteček křehkému květu,
navíc tak známě a omamně voní,
okvětí růžičky sto lístků zdobí...

Není to žádná skleníková kráska,
září z ní slunce, něha a láska,
kořen má pevný, můžete věřit,
ráno den přivítá v nádherném keři...
Autor Cecilka, 29.03.2005
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí