Meditace před svítáním

Meditace před svítáním

Pryč jsou ta dusna léta
pryč je náš nepokoj
pryč je vší bolest světa.
Zůstal jen dech.
.
Ustrnul časostroj.
A listí na stromech
začne se brzy krásnět.
.
Jen když se rodí den,
pro jeho vůni ranní
smíme si přivonět.
.
Pak až do večera
všemi jsme usmívaní.

Autor TRlVlUS, 30.08.2023
Přečteno 105x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Ophelia81, narra peregrini, Sonador, Jan Kacíř, kozorožka, Psavec, Bufik, IronDodo, Agneška, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí