Presumpce neviny

Presumpce neviny

Anotace: ...

Presumpce neviny, základ spravedlnosti,

vinným se stane ten, kdo svou vinu dokáže

Nechť se nejprve prokáže, než se odsoudí,

ať se důkazy shromáždí, než se výrok vynese

 

Nevinným se stane ten, kdo žádnou vinu nemá,

ať se mu spravedlivý prostor poskytne, aby mohl vše vysvětlit

Presumpce neviny, pilíř spravedlnosti,

ať chrání ty, kdo jsou nevinní

 

Nechť se nezneužívá ani neohýbá,

je základem spravedlivého soudu

V sílu pravdy a spravedlnosti věřme,

presumpce neviny, ať nás provází

Autor Misha, 31.08.2023
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, zde.neck, Psavec, IronDodo, MatyhoZmaty, Žluťák, Jiří I.Zahradník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by tomu tak bylo ... Takhle by mohl rýmovat advokát ;)

31.08.2023 08:38:38 | MatyhoZmaty

souhlasím s tebou, jenže to ani kolikrát tak není:)

31.08.2023 19:50:17 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí