Biograf lásky

Biograf lásky

Anotace: Film vzpomínek

 

Vzpomínky tikají

noc se snesla

jsem tu sám

a dvě opuštěná křesla.

 

Promítám film vzpomínek

otáčím se v kruhu

na zdech defilují obrazy

všech milovaných dívek.

 

Pouštím si je pozpátku

tak jak běžel čas

vzpomínky jsou vybledlé

vytratil se vábný hlas.

 

Pak přetrhl se film

tam někde u konce

v duši cítím smutek

v očích mlhu

snažím se hrát lakomce.

 

Své srdce neošálím

vnímá bolest, cítím tíhu

smutný konec bez zvonce.

Autor neandrtalec, 31.08.2023
Přečteno 78x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, Fialový metal, IronDodo, Kaňka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí