Mocné sú znamenia na nebi

Mocné sú znamenia na nebi

Anotace: -

 

Chrapot spáčov počuť za obzor
načúvam kriku ticha
ako človek vytrhnutý
z vesmírnej samoty,
ako svetlo, ktoré neprenikne tmou.

Pochop, to mi v nebi
mlčky ratajú,
koľko mám ešte slnovratov.
Však, ako mám čakať
a nesiahnuť
na jablko od Evy.

Kohút mi tri krát zaspieval,
a láska všetko zaprie
v dlani zachrastí kľúč,
nájdem na nebi znamenie
po celú dobu púte,
v bludnom kruhu života.

Autor IronDodo, 02.09.2023
Přečteno 51x
Tipy 14
Poslední tipující: RadoRoh, mkinka, jenommarie, Misha, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, Ophelia81, Anfádis, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem

03.09.2023 11:26:12 | IronDodo

Pěkná poezie.

03.09.2023 11:25:11 | RadoRoh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí