Bouře

Bouře

Bouře
Nečekaná bouře v lese,
celá zem se strašně třese.
Všude kolem velké stromy ,
snad nespadnou zde ty hromy.
Strach tu bydli všude kolem,
je to jedno, zda jsi pěšky,
nebo s kolem.
Blesk a rána, uf... opět vedle,
přemýšlet rychle, schovat se někde.
Dál od všech stromů, odhodit kola,
čekat a modlit se, až skončí ta doba.
Příště sledovat předpověď počasí,
do hor jedině, jak se vše vyčasí.

Autor Marťas9, 02.09.2023
Přečteno 51x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, jenommarie, mkinka, Psavec, IronDodo, Ondra, sarka, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí