Výprodej

Výprodej

Koukni se do výlohy

dneska je už výprodej

 

Zita se bude smát

náš čas je na prodej

 

Jsou prázdný rozhovory

nač vzpomínat

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.09.2023
Přečteno 49x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí