Poslední

Poslední

Anotace: .....

...Ještě plný dávných ideálů,
odhodlán kolem sebe bije
Však lidé už neznaj hrdost králů
chování jeho k smíchu jim je

...Tu vkrádají se pochyby

Jak ještě mohu zvítězit,
nad svými nepřáteli všemi?
Když už nemám mír a klid,
ani v sobě "vlastní zemi"

Dvě ruce a bořit stěny?
Proti mlýnům? Co by chtěl!
Věčně sám - opovržený
Podivín, BLÁZEN ZE ŠPANĚL
Autor jiljovský, 29.03.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za komentář, hodnocení a upozornění. Už jsem to napravil

29.03.2007 22:38:00 | jiljovský

Oprav si prosím i ve slově "nepřátely".

Jinak se mi to moc líbilo, dávám 80% a to jen kvůli té hrubce...

29.03.2007 22:24:00 | Jenne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí