U zubaře

U zubaře

Anotace: Vzpomínka na spolužáka, který kdysi utekl zubaři přímo z ordinace.

U zubaře v čekárně usedl pán na židli

V hubě bolest, jakoby ho brali v chlévě na vidli.

Z ordinace ozývá se hlasitý zvuk vrtačky

Pacientův křik tam uvnitř netiší ani stříkačky.

 

Pacienty v čekárně polil horký pot

Když z ordinace ozývá se dusot něčích bot

Dveře prudce rozráží se, ven se řítí pacient

Zdá se, že mu prudce klesl inteligenční kvocient

 

Křičí, běží, odmítá se vrátit zpátky do křesla

Všem, co stále čekají tu, nálada rychle poklesla

Už ho vedou zpět do dveří, dávají mu záruku

Že ho bude jeho žena pevně držet za ruku

 

V čekárně pak ostatní si vymění zvláštní pohledy

Čekat dál a nebo utéct, jaké to má výhody

Vždyť ten doktor je jen řezník, tak co takhle raději

Sebrat se a rychle zdrhnout, nechat zuby na později.

Autor fisus, 05.09.2023
Přečteno 107x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Psavec, jenommarie, MatyhoZmaty, Anfádis, Fialový metal
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo vtipné..Ale dřívější zubaři..někteří byli pěkní saďouři.;)

05.09.2023 11:09:03 | jenommarie

Díky, tohle se stalo před třiceti lety, ale zubař byl v pohodě. Jen spolužák to nezvládl :-)

06.09.2023 00:52:15 | fisus

Strach umí ovládat. Já zas měla ty špatné zkušenosti. Bohužel. :);). Ale už je to dávno:))

08.09.2023 18:58:59 | jenommarie

Vtipné :D

05.09.2023 05:26:26 | MatyhoZmaty

Moc díky :-)

06.09.2023 00:52:31 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí